Πίτα Καλαμάκι Περιστέρι

Ένα ΝΕΟ μοντέρνο ψητοπωλείο στο Περιστέρι

Το Πίτα Καλαμάκι είναι το Καινούργιο μας  ψητοπωλείο στο Περιστέρι, στην πλατεία Μπουρναζίου, Παρασκευοπούλου 45! Ανοίξαμε και σας περιμένουμε στον Μοντέρνα Ανακαινισμένα χώρο μας, έχοντας πάντα το ίδιο μεράκι για καλό και ποιοτικό φαγητό. Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε στην περιοχή του Περιστερίου, μια αυθεντική κουζίνα και να καλύψουμε την ανάγκη για γρήγορο, γευστικό και ποιοτικό φαγητό!  Το μοντέρνο στήσιμο του καταστήματός μας, οι κλασικές και αναλείωτες γεύσεις από κρέας αλλά και οι καινούργιες γευστικές προτάσεις που σας προσφέρουμε, απογειώνουν την πρόταση “θέλω να φάω σουβλάκια”. Ελάτε να μας γνωρίσετε και να γευτείτε τα μοναδικά γευστικά πιάτα μας!

Ψητοπωλείο στο Περιστέρι με πίστη στην ποιότητα

Ψητοπωλείο στο ΑιγάλεωΣτα καταστήματα Πίτα Καλαμάμι, διαλέγουμε τα καλύτερα προϊόντα και τις καθαρότερες πρώτες ύλες, για να μπορέσουμε να σας παραδώσουμε το καλύτερο γευστικό αποτέλεσμα. Προσέχουμε ιδιαιτέρως την λειτουργία και τις παραδόσεις των προμηθευτών μας, έτσι ώστε όλα τα προϊόντα μας να είναι πάντα τα καλύτερα. Προσέχουμε πάντα και τον δικό μας χώρο να είναι προσεγμένος και πεντακαθαρός! Πίτα Καλαμάκι, δύο κλασικές λέξεις, για έναν μοντέρνο προορισμό!

Ψητοπωλείο στο Περιστέρι με online παραγγελία

Ζούμε στην εποχή της τεχνολογίας και είναι αναπόφευκτο να εξελισσόμαστε και να την ακολουθούμε. Εκτός από τους κλασικούς τρόπους επικοινωνίας δια μέσω των τηλεφώνων μας, 210 5726346, 210 5726336, προσφέρουμε στους πελάτες μας την δυνατότητα να παραγγείλουν δια μέσω της Online Πλατφόρμας μας. Παραγγείλτε δωρεάν, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση και επωφεληθείτε από τις εκπλήξεις μας. Εξωφλήστε την Παραγγελίας σας είτε στον Διανομέα μας, είτε με πληρωμή μέσω κάρτας και Καλή σας όρεξη!. Με κάθε Online Παραγγελία από το Πίτα Καλαμάκι σας παρέχουμε έκπτωση 10%.  Ακολουθήστε μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για τα νέα μας πιάτα και μοναδικές προσφορές.

Φωτογραφίες καταστήματος & πιάτων